Δράσεις
03/03/2016 - Προς Διοικητή Νοσοκομείου Παίδων «Η Αγία Σοφία» Παπασάββα Μ. - Διαμόρφωση κατάλληλων υποδομών για τη διαχείριση ανοσοκατασταλόμενων μεταμοσχευμένων ανήλικων ασθενών PDF Εκτύπωση E-mail

hparxo logo

 

 

 

 

Με την παρούσα επιστολή επισημάνουμε στο Διοικητή του Νοσοκομείου Παίδων «Η Αγία Σοφία» κ. Παπασάββα Μανώλη, τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ανοσοκατασταλόμενοι μεταμοσχευμένοι ανήλικοι ασθενείς στο συγκεκριμένο νοσοκομείο. Κυρίως τονίζουμε την έλλειψη κατάλληλων υποδομών για τη διαχείριση των συγκεκριμένων εξειδικευμένων ασθενών και την αναγκαιότητα διαμόρφωσή τους. 

Περισσότερα...
 
15/02/2016 - Επιστολή υποστήριξης προς τη Παθολογική Κλινική & Ομώνυμο Ερευνητικό Εργαστήριο Πανεπιστημίου Θεσσαλίας PDF Εκτύπωση E-mail

hparxo logo

 

 

 

 

 Eπιστολή υποστήριξης του Σωματείου Ηπατομεταμοσχευθέντων Ελλάδος "ΗΠΑΡxω" για τη Παθολογική Κλινική & Ομώνυμο Ερευνητικό Εργαστήριο του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας  που έχει προταθεί να συμμετέχει στο European Reference Network-RARE LIVER και αφορά στα αυτοάνοσα νοσήματα του ήπατος, γενετικά νοσήματα και σπάνιους όγκους ήπατος.

Περισσότερα...
 
29/1/2016 - Εκδήλωση "Μεταμόσχευση ΗΠΑΤΟΣ" PDF Εκτύπωση E-mail

Η Ελληνική Εταιρεία Μελέτης του Ήπατος (Ε.Ε.Μ.Η) σε συνεργασία με τον Εθνικό Οργανισμό Μεταμοσχεύσεων (ΕΟΜ)το Σωματείο Ηπατομοσχευθέντων Ελλάδος «ΗΠΑΡxω» και το Σύλλογο Ασθενών Ήπατος Ελλάδος «Προμηθέας» διοργανώνει ενημερωτική εκδήλωση ανοιχτή προς το κοινό με θέμα την «Μεταμόσχευση Ήπατος» υπό την αιγίδα του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Περισσότερα...
 
10/1/2016 - Εκδήλωση «Οι μεταμοσχεύσεις στην Ελλάδα το 2016» PDF Εκτύπωση E-mail

Στο πλαίσιο του «Φεστιβάλ Εθελοντισμού & Πολιτισμού Χωρίς Σύνορα» το Σωματείο Ηπατομεταμοσχευθέντων Ελλάδος «ΗΠΑΡxω», ο Πανελλήνιος Σύλλογος Μεταμοσχευμένων Καρδιάς-Πνευμόνων «Η Σκυτάλη», ο Πανελλήνιος Σύλλογος Μεταμοσχευθέντων εκ νεφρού και ο Σύλλογος Μεταμοσχευμένων Μυελού των Οστών «ΔΩΡΟ ΖΩΗΣ» διοργανώνουν εκδήλωση  «Οι μεταμοσχεύσεις στην Ελλάδα το 2016» με ομιλητή τον Καθηγητής Αντρέας Καραμπίνης, Πρόεδρο του Εθνικού Οργανισμού Μεταμοσχεύσεων.

Περισσότερα...
 
29/12/2015 - Επανακαθορισμό κριτηρίων χορήγησης φαρμακευτικών σκευασμάτων ηπατίτιδας C PDF Εκτύπωση E-mail

hparxo promitheas

Το Σωματείο Ηπατομεταμοσχευθέντων  Ελλάδος «ΗΠΑΡxω» στηρίζει το αίτημα του Συλλόγου Ασθενών Ήπατος "Προμηθέας" για τροποποίηση της με αριθμ. πρωτ.   ΔΒ4/Γ99/11/23.1.2015 απόφασης του Προέδρου του ΕΟΠΥΥ.

Περισσότερα...
 
4/11/2015 - Πανελλαδικό Παν-αναπηρικό Συλλαλητήριο PDF Εκτύπωση E-mail

4 noembriou sillalitirio

Η ΕΣΑμεΑ διοργανώνει Πανελλήνιο Παν-αναπηρικό συλλαλητήριο την Τετάρτη 4/10/2015 και ώρα 11:00 στην πλατεία Ομόνοιας. Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε πορεία διαμαρτηρίας προς την Βουλή στην πλατεία Συντάγματος.

Περισσότερα...
 
3/11/2015 - Συνέντευξη στο δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ για την πανελλήνια ημέρα δωρεάς οργάνων και ιστών PDF Εκτύπωση E-mail

Capture

Mε αφορμή την πανελλήνια ημέρα δωρεάς οργάνων και ιστών (1η Νοεμβρίου) στo δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ η πρόεδρος του Σωματείου Ηπατομεταμοσχευθέντων Ελλάδος "ΗΠΑΡxω" κα Θεοδωρίδου Χριστίνα αναφέρεται στα οφέλη και τη σπουδαιότητα της δωρεάς οργάνων και των μεταμοσχεύσεων γενικότερα με στόχο την ευαισθητοποίηση της κονωνίας μας σ' ένα τόσο ευαίσθητο θέμα.

Περισσότερα...
 
30/10/2015 - Εκδήλωση για την δωρεά οργάνων και την αξία των μεταμοσχεύσεων PDF Εκτύπωση E-mail

dvrea eymaros

Με αφορμή την Πανελλήνια Ημέρα Δωρεάς Οργάνων (1η Νοέμβριου), οι σύλλογοι των μεταμοσχευμένων καρδιάς-πνεύμονα, ήπατος, νεφρού, μυελού των οστών και οι εκδόσεις Εύμαρος, διοργανώνουν εκδήλωση για τη δωρεά οργάνων και την αξία των Μεταμοσχεύσεων την Παρασκευή 30 Οκτωβρίου  στο χώρο των εκδόσεων Εύμαρος.

Περισσότερα...
 
15/06/2015 - Εκδήλωση προώθησης της δωρεάς οργάνων στη Θεσσαλονίκη PDF Εκτύπωση E-mail

thes1

Το παράρτημα του ΕΟΜ στη Βόρεια Ελλάδα με το δήμο Νέοι Επιβάτες Θεσσαλονίκης διοργάνωσαν εκδήλωση για την προώθηση της δωρεάς οργάνων στην ελληνική κοινωνία.  

Περισσότερα...
 
09/06/2015 - Συνέντευξη Τύπου για την έναρξη της καμπάνιας «εCύ έκανες το τεστ;» PDF Εκτύπωση E-mail

pressconf promitheas

O Σύλλογος Ασθενών Ήπατος Ελλάδος «Προμηθέας» ξεκινά την υλοποίηση μίας νέας φιλόδοξης εκστρατείας ενημέρωσης. Στόχος της εκστρατείας είναι η ευαισθητοποίηση, η πρόληψη και παράλληλα η προτροπή σε εξετάσεις, στοχεύοντας στην προσέγγιση του γενικού πληθυσμού αλλά και των ευάλωτων κοινωνικά ομάδων σε 9 μεγάλα αστικά κέντρα (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Αλεξανδρούπολη, Ιωάννινα, Κέρκυρα, Ιεράπετρα, Ηράκλειο, Ρέθυμνο, Χανιά). Η εκστρατεία γίνεται με τη συνεργασία του Σωματείου Ηπατομεταμοσχευθέντων Ελλάδος " ΗΠΑΡxω" και της Ελληνικής Εταιρείας Μελέτης Ήπατος.

Περισσότερα...
 
05/06/2015 - Συνέντευξη Τύπου για την έναρξη της καμπάνιας «εCύ έκανες το τεστ;» PDF Εκτύπωση E-mail

PrConference site

Με αφορμή την έναρξη της καμπάνιας του Συλλόγου Ασθενών Ήπατος Ελλάδος «Προμηθέας» για το 2015 με τίτλο «εCύ έκανες το τεστ;» που θα γίνει σε συνεργασία με το Σωματείο Ηπατομεταμοσχευθέντων «Ηπάρχω» και την Ελληνική Εταιρεία Μελέτης του Ήπατος και την Ελληνική Εταιρεία Μελέτης του Ήπατος θα πραγματοπιηθεί συνέντευξη τύπου.  

Περισσότερα...
 
7-10/05/2015 - 14ο Πανελλήνιο Ηπατολογικό Συνέδριο PDF Εκτύπωση E-mail

14sinedriohparxo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αντιπροσωπεία του Σωματείου Ηπατομεταμοσχευθέντων Ελλάδος "ΗΠΑΡxω" παρευβρέθηκε στο 14ο Πανελλήνιο Ηπατολογικό Συνέδριο, που θα διεξάχθηκε στις 7 με 10 Μαΐου 2015 στην Κω.

Περισσότερα...
 
28/04/2015 - Προς ΕΣΑμεΑ - Προτάσεις επί της επικειμενης τροποποίησης του Ενιαίου Κανονισμού Παροχής Υγείας του ΕΟΠΥΥ PDF Εκτύπωση E-mail

HPARXO esamea

 

 

 

 

 

Ύστερα από αίτημα της ΕΣΑμεΑ το Σωματείο Ηπατομεταμοσχευθέντων Ελλάδος "ΗΠΑΡxω" απέστειλε τις παρατηρήσεις του για το προσχέδιο υπομνήματος προτάσεων - παρατηρήσεων επί της επικείμενης τροποποίησης του Ενιαίου Κανονισμού Παροχής Υγείας του ΕΟΠΥΥ.

Περισσότερα...
 
17/02/2015 - Προς ΕΟΜ - Kαταγγελία περιστατικού μη αξιοποίησης δότη στη Μυτιλήνη PDF Εκτύπωση E-mail

sillogoi skitali

Με την παρούσα επιστολή προς τον Πρόεδρο του ΕΟΜ κ. Κωστάκη, οι πανελλήνιοι σύλλογοι μεταμοσχευμένων συμπαγών οργάνων (Πανελλήνιος Σύλλογος Μεταμοσχευθέντων εκ Νεφρού, Σωματείο Ηπατομεταμοσχευθέντων Ελλάδος "ΗΠΑΡxω", Πανελλήνιος Σύλλογος Μεταμοσχευμένων Πνευμόνων-Καρδιάς "Σκυτάλη") καταγγέλλουν περιστατικό μη αξιοποίησης δότη στη Μυτιλήνη.

Περισσότερα...
 
13/02/2015 - Ημερίδα της Ελληνικής Εταιρείας Μελέτης 'Ηπατος με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Κατά των Ιογενών Ηπατιτίδων PDF Εκτύπωση E-mail

enimerotiki ekdomosi1

H Ελληνική Εταιρεία Μελέτης Ήπατος και η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων, σε συνεργασία με την Παθολογική Κλινική και το Ομώνυμο Ερευνητικό Εργαστήριο της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, καθώς και το Κέντρο Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων (ΚΕΘΕΑ) «ΕΞΟΔΟΣ», διοργανώνουν τη Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2015 και ώρα 18:30, στο «Χατζηγιάννειο» Δημοτικό Πνευματικό Κέντρο Λάρισας ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: «ΙΟΓΕΝΕΙΣ ΗΠΑΤΙΤΙΔΕΣ B & C». 

Περισσότερα...
 
12/02/2015 - Συνάντηση με τον Υπουργό Υγείας κ. Κουρουμπλή Π. PDF Εκτύπωση E-mail

koyrpyplissite 

Την Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου αντιπροσωπεία του ΔΣ του Σωματείου Ηπατομεταμοσχευθέντων Ελλάδος συναντήθηκε με τον νέο Υπουργό Υγείας κ. Κουρουμπλή Παναγιώτη.

Περισσότερα...
 
16/01/2015 - Εκδήλωση παρουσίασης προγραμματικών θέσεων του ΣΥΡΙΖΑ για τα ΑμεΑ PDF Εκτύπωση E-mail

siriza1

Ύστερα από πρόσκληση του Τμήματος ΑμεΑ ΣΥΡΙΖΑ μέλη του Δ.Σ. του Σωματείου Ηπατομεταμοσχευθέντων Ελλάδος "ΗΠΑΡxω" παραβρέθηκαν στην εκδήλωση παρουσίασης προγραμματικών θέσεων του ΣΥΡΙΖΑ για τα ΑμεΑ που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 16/01/2015 στο Πολιτιστικό Κέντρο των εργαζομένων του ΟΤΕ στην Αθήνα. Στη συγκέντρωση παρευρέθησαν εκπρόσωποι από σωματεία και ομοσπονδίες ΑμεΑ.

Περισσότερα...
 
12/01/2015 - Συνέντευξη Τύπου - Οι εμπειρίες και τα αποτελέσματα που προέκυψαν από σχεδιασμένη παρέμβαση για την Ηπατίτιδα Β PDF Εκτύπωση E-mail

ekdilosi praksi1

Tη Δευτέρα 12 Ιανουαρίου η PRAKSIS ανεξάρτητη Μη Κυβερνητική Οργάνωση με στόχο το σχεδιασμό, εφαρμογή και υλοποίηση προγραμμάτων ανθρωπιστικής και ιατρικής δράσης, στο πλαίσιο ολοκλήρωσης της εκστρατείας ενημέρωσης και εξέτασης για την ηπατίτιδα Β, παρουσίασε τα αποτελέσματα των παρεμβάσεων. Το Σωματείο Ηπατομεταμοσχευθέντων Ελλάδος "ΗΠΑΡxω" εκπροσώπησε ο Αντιπρόεδρος κος Σουβλής Πλούταρχος. 

Περισσότερα...
 
08/01/2015 - Συνάντηση με αντιπροσωπεία του Τομέα Αναπηρίας και Χρόνιων Παθήσεων του κινήματος "Το Ποτάμι" PDF Εκτύπωση E-mail

hparxo potami

Στις 08/01/2015 αντιπροσωπεία του Δ.Σ. του Σωματείου Ηπατομεταμοσχευθέντων Ελλάδος "ΗΠΑΡxω" επισκέφτηκε τον Τομέα Αναπηρίας και Χρόνιων Παθήσεων του κινήματος "Το Ποτάμι", ύστερα από πρόσκληση του Τομεάρχη Αναπηρίας και Χρόνιων Παθήσεων κο. Δημήτρη Κοντοπίδη.

Περισσότερα...
 
23/12/2014 - Δεν ψηφίστηκε η προτεινόμενη τροπολογία να εξομοιώνονται πλήρως οι μεταμοσχευμένοι συμπαγών οργάνων με τους μεταμοσχευμένους νεφρού PDF Εκτύπωση E-mail

hparxo logo

 

 

 

 

Ψηφίστηκε το νομοσχέδιο του Υπουργείου Υγείας «Ίδρυση Παρατηρητηρίου Άνοιας, βελτίωση Περιγεννητικής Φροντίδας και ρυθμίσεις θεμάτων αρμοδιότητας Υπουργείου Υγείας»  χωρίς δυστυχώς να περάσει η προτεινόμενη τροπολογία 9 βουλευτών για την εξομοίωση των μεταμοσχευμένων συμπαγών οργάνων με τους μεταμοσχευμένους νεφρού.

Περισσότερα...
 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 Επόμενο > Τέλος >>

Σελίδα 1 από 5

Δωρεά Οργάνων

dorea organon

Κέντρo Πιστοποίησης Αναπηρίας (ΚΕ.Π.Α.)

ΚΕΠΑ

Γενικές Πληροφορίες  

Ηλεκτρονική Συνταγογράφηση

HLESY LOGO1

Γενικές Πληροφορίες  

Eφημερίες Φαρμακείων

cross green pharmacy   

Eφημερίες Νοσοκομείων

cross red hospital   

© 2011 - Σωματείο Ηπατομεταμοσχευθέντων Ελλάδος "ΗΠΑΡxω"            Το Σωματείο  |  Εγγραφή Μέλους  Στήριξε το έργο μας  Επικοινωνία  |    

Διεύθυνση γραφείου: Βερανζέρου 15, Αθήνα, 4ος όροφος
Ώρες λειτουργείας γραφείου: Δευτέρα και Πέμπτη από 17:00 έως 19:00

 

Η σελίδα μας στο facebook 

To κανάλι μας στο YouTube

Developed by Interad