27/01/2014 - Συνάντηση με τον Υφυπουργό Εργασίας κ. Κεγκέρογλου Β. PDF Εκτύπωση E-mail

HPARXO SYNEXIZO

Στις 27/01/2014 παρουσία του α) κ. Υφυπουργού Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης & Πρόνοιας κο. Κεγκέρογλου β) της  Γεν. Γραμμ. Πρόνοιας κα. Μπέκου Ε. από τη μια μεριά και των Προέδρων του Σωματείου Ηπατομεταμοσχευθέντων Ελλάδος «ΗΠΑΡxω» κας Χρ. Θεοδωρίδου που ηγείτο πολυμελούς αντιπροσωπείας του Δ.Σ. και του Συλλόγου Μεταμοσχευμένων Καρδίας και Φίλων της Μεταμόσχευσης «Συνεχίζω» κο. Δημ. Μαγγίνας με το Γραμματέας του συλλόγου κο. Αν. Κωνσταντίνου.

Στον κο. υφυπουργό επιδόθηκε κοινό υπόμνημα σε ότι αφορά 1) τη μείωση των συντάξεων με τον Ν.4093/2012 ειδικότερα δε την μη εξαίρεση από τις μειώσεις, των μεταμοσχευμένων συμπαγών οργάνων με ποσοστό αναπηρίας 80% και άνω των ασφαλιστικών φορέων που εποπτεύονται από το Υπουργείο Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης & Πρόνοιας σε αντίθεση με του συνταξιούχους του Δημοσίου που έχουν αξιολογηθεί από την ΑΣΥΕ με το ίδιο ποσοστό αναπηρίας Ν.4111/13 και 2) το θέμα των επικουρικών συντάξεων και τις επερχόμενες αλλαγές βλ. μειώσεις, λόγω αλλαγής στο τρόπο υπολογισμού των φορολογικών κρατήσεων και των συνεχών αναλογιστικών μελετών κατ' εφαρμογή του Ν.3863/10.

Για να διαβάσετε την ανακοίνωση με τα αποτελέσματα της συνάντησης πατήστε εδώ.

 

 

Δωρεά Οργάνων

dorea organon

Κέντρo Πιστοποίησης Αναπηρίας (ΚΕ.Π.Α.)

ΚΕΠΑ

Γενικές Πληροφορίες  

Ηλεκτρονική Συνταγογράφηση

HLESY LOGO1

Γενικές Πληροφορίες  

Eφημερίες Φαρμακείων

cross green pharmacy   

Eφημερίες Νοσοκομείων

cross red hospital   

© 2011 - Σωματείο Ηπατομεταμοσχευθέντων Ελλάδος "ΗΠΑΡxω"            Το Σωματείο  |  Εγγραφή Μέλους  Στήριξε το έργο μας  Επικοινωνία  |    

Διεύθυνση γραφείου: Βερανζέρου 15, Αθήνα, 4ος όροφος
Ώρες λειτουργείας γραφείου: Δευτέρα και Πέμπτη από 17:00 έως 19:00

 

Η σελίδα μας στο facebook 

To κανάλι μας στο YouTube

Developed by Interad